Kanelsnegle med bagepulver (uden gær)

Kommentarer

18 comments posted
5. Rør hvid sukker, brun

5. Rør hvid sukker, brun farin og kanel sammen og smør fyldet på dejen. Det giver umiddelbart ikke mening for mig at skulle smøre dette ud. Sukker, brun farin og kanel = et tørt produkt. 

Posted by Anonym on ons, 23/11/2011 - 15:49
Nej, det har du ret i - det

Nej, det har du ret i - det kan formuleres bedre! Jeg har nu rettet lidt i opskriften :-)

Mvh

Rasmus

Posted by Rasmus Lindgren on tor, 24/11/2011 - 09:33
Nemme at lave og resultatet

Nemme at lave og resultatet af ens arbejde er fantastisk :-)

Posted by Anonym on ons, 06/06/2012 - 09:53
Hej Tak for kommentaren. Jeg

Hej

Tak for kommentaren. Jeg er glad for at du kan lide resultatet :-)

Mvh

Rasmus

Posted by Rasmus Lindgren on ons, 06/06/2012 - 12:24
du skal bruge 125 g smør i

du skal bruge 125 g smør i fyldet

Posted by Anonym on ons, 06/06/2012 - 12:51
Super nem opskrift, men synes

Super nem opskrift, men synes dog at de blev meget tørre.

Posted by Anonym on søn, 05/08/2012 - 18:27
Ok, det var ærgerligt. Måske

Ok, det var ærgerligt. Måske du skal prøve at bage dem 5 minutter mindre næste gang.

Mvh

Rasmus

Posted by Rasmus Lindgren on man, 13/08/2012 - 14:21
Skal der ikke også 125 gram

Skal der ikke også 125 gram smør i selve dejen?Foot in mouth

Posted by Anonym on fre, 07/09/2012 - 11:25
Du skal jo smøre smøren på i

Du skal jo smøre smøren på i det forrige trin ;)

Posted by Anonym on fre, 11/01/2013 - 15:59
Super nemme og lave. Men hvor

Super nemme og lave. Men hvor tykke skal man skøre dem. Mine er nemlig blevet meget flade????????

Posted by Anonym on fre, 29/03/2013 - 14:21
Det ville hjælpe meget, hvis

Det ville hjælpe meget, hvis du satte opskriften op i flere afsnit. 

Fx: Dej:

- Mel, osv.

Fyld:  

- Sukker, osv. 

Glasur:

- Flormelis, osv.

 

Jeg var i hvert fald meget i tvivl om, hvor det smørret skulle hen og det smeltede smør.. Især når der står "drysses" på. Jeg puttede altså 125 g. smør i dejen OG fyldet. Ellers kunne jeg forestille mig, de ville blive lidt tørre. 

Posted by Anonym on tor, 01/08/2013 - 13:15
jeg skære mine i ca.3-4

jeg skære mine i ca.3-4 cm.men prøv dig frem hvor tykke du vil havde dem når de er førdige

.Velbekommen

Posted by Anonym on tor, 15/08/2013 - 21:31
Kan det fryses ? 

Kan det fryses ? 

Posted by Anonym on tir, 05/11/2013 - 16:11
bare gore mig vide

bare gore mig vide

Posted by Anonym on fre, 08/11/2013 - 12:24
bare gore mig vide

bare gore mig vide

Posted by Anonym on fre, 08/11/2013 - 12:24
er det ikke mingen at fyldt

er det ikke mingen at fyldt skal vær vådt

Posted by Anonym on lør, 16/11/2013 - 17:11
Meget god opskrift, men der

Meget god opskrift, men der skal lidt mere smør i fyldet.. Ellers bliver det meget tørt. Smile

Posted by Anonym on ons, 05/02/2014 - 19:07
(Ingen titel)

Cool

Posted by Anonym on ons, 05/02/2014 - 19:08