Kanelsnegle med bagepulver (uden gær)

Printer venlig version
Kanelsnegle med bagepulver (uden gær)

Beskrivelse

Disse kanelsnegle indeholder bagepulver, hvilket samtidig er ensbetydende med at man ikke skal bruge gær som hævemiddel. Det betyder, at de ikke skal hæve, hvorfor de kun tager ganske kort tid at lave! Heldigvis er denne lille udskiftning ikke gået ud over smagen, der er på højde med den mere tidskrævende variant med gær.

Ingredienser

5dlHvedemel
3tskBagepulver
1⁄2tskSalt
2spskSukker
125gSmør
2dlMælk
3spskSmeltet smør
1⁄2dlHvid sukker
1dlBrun farin
3tskKanel
1dlFlormelis
1spskVand
Til
Kanelsnegle
Kilde

kanelsnegle med bagepulver, kanelsnegle uden gær

Tilberedningstid30 minutter

Fremgangsmåde

1. Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en stor skål.

2. Tilsæt smør og bland med en gaffel til du har en grynet masse.

3. Tilsæt mælk (mængden af mælk der skal tilsættes kan variere, så vær forsigtig) og ælt dejen til den er fin og glat.

4. Rul dejen ud på et meldækket bord så det danner en tynd rektangel. Smør dejen med smeltet smør.

5. Rør hvid sukker, brun farin og kanel sammen og drys fyldet på dejen.

6. Rul dej og fyld til en lang pølse. Du skal starte med at rulle fra den længste side og sørge for at rulle stramt hele vejen.

7. Skær pølsen i ca. 15 lige store kanelsnegle.

8. Læg sneglene på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter eller indtil de er gyldne.

9. Lav en glasur ved at blande flormelis med lidt vand og smør den på de lune snegle. Server straks!

Noter

Kanelsnegle med bagepulver indeholder ikke gær og skal derfor ikke hæve. Det er derfor utrolig nemt og hurtigt at lave disse kanelsnegle med bagepulver!

5. Rør hvid sukker, brun

5. Rør hvid sukker, brun farin og kanel sammen og smør fyldet på dejen. Det giver umiddelbart ikke mening for mig at skulle smøre dette ud. Sukker, brun farin og kanel = et tørt produkt. 

Nej, det har du ret i - det

Nej, det har du ret i - det kan formuleres bedre! Jeg har nu rettet lidt i opskriften :-)

Mvh

Rasmus

Nemme at lave og resultatet

Nemme at lave og resultatet af ens arbejde er fantastisk :-)

Hej Tak for kommentaren. Jeg

Hej

Tak for kommentaren. Jeg er glad for at du kan lide resultatet :-)

Mvh

Rasmus

du skal bruge 125 g smør i

du skal bruge 125 g smør i fyldet

Super nem opskrift, men synes

Super nem opskrift, men synes dog at de blev meget tørre.

Ok, det var ærgerligt. Måske

Ok, det var ærgerligt. Måske du skal prøve at bage dem 5 minutter mindre næste gang.

Mvh

Rasmus

Skal der ikke også 125 gram

Skal der ikke også 125 gram smør i selve dejen?Foot in mouth

Du skal jo smøre smøren på i

Du skal jo smøre smøren på i det forrige trin ;)

Super nemme og lave. Men hvor

Super nemme og lave. Men hvor tykke skal man skøre dem. Mine er nemlig blevet meget flade????????

Det ville hjælpe meget, hvis

Det ville hjælpe meget, hvis du satte opskriften op i flere afsnit. 

Fx: Dej:

- Mel, osv.

Fyld:  

- Sukker, osv. 

Glasur:

- Flormelis, osv.

 

Jeg var i hvert fald meget i tvivl om, hvor det smørret skulle hen og det smeltede smør.. Især når der står "drysses" på. Jeg puttede altså 125 g. smør i dejen OG fyldet. Ellers kunne jeg forestille mig, de ville blive lidt tørre. 

jeg skære mine i ca.3-4

jeg skære mine i ca.3-4 cm.men prøv dig frem hvor tykke du vil havde dem når de er førdige

.Velbekommen

Kan det fryses ? 

Kan det fryses ? 

bare gore mig vide

bare gore mig vide

bare gore mig vide

bare gore mig vide

er det ikke mingen at fyldt

er det ikke mingen at fyldt skal vær vådt

Meget god opskrift, men der

Meget god opskrift, men der skal lidt mere smør i fyldet.. Ellers bliver det meget tørt. Smile

(Ingen titel)

Cool

Uh - en lidt svær opskrift.

Uh - en lidt svær opskrift. Allerede efter den første dl. mælk var min dej nærmest for våd og snasket. Gik hele tiden i stykker, da jeg forsøgte at smøre fyldet på, selvom jeg gjorde det meget forsigigt.

Så ærlig talt også undelige ud, da de var belevt bagt....kanterne sprækkede og meget flade. Men smagen var rigtig god :-)

De er fantastiske og lækre

De er fantastiske og lækre

Udgiv indhold
EmediateAd